За нас

МЕТАЛФОРМ ЕООД, България, е фамилна компания, производител на висококачествени продукти от  ковано желязо. Основана е през 1995г. под името ЕТ „Меджик – Любомир Димитров”, а през 1999г. е преобразувана в „Металорм” ООД, понастоящем „Металорм” ЕООД 

Идеята за създаването на производство за изделия от ковано желязо е предизвикана от традициите във вековете за създаване на продукти, включващи в себе си изкуство, сигурност, естетика и майсторство при реализацията. Във фирмата работят висококвалифицирани професионалисти – инженери, дизайнери и майстори с дългогодишен опит. Машините и съоръженията във фирмата са на германските фирми "GLASER" и "HEBO MASCHINENFABRIK" GMBH. Съвременната технология позволява да реализираме нашите умения и стремежи към качествени продукти както за строителството, като оградни пана, парапети, врати и решетки за прозорци, така и продукти за градината и вътрешения интериор на дома, като пейки, маси, столове, аксесоари и др.

Високото качество на продукцията се контролира чрез Система за управление на качеството ISO 9001:2008 и Система за здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001: 2007.

Нашите изделия намират признание в Европа чрез нашите партньори и представители: Металформ – Бенелюкс, МКТ Продукте – Германия, Велинвест - Франция и др.

Доверието и признателността на нашите клиенти са наша съдба.

www.metalform.bg © 2013