Общи условия

www.metalform.bg е сайт създаден  с цел онлайн търговия. Всеки един от Вас може да поръча предлаганите артикули по възможно най-лесният начин – следвайки определените стъпки. Плащането може да бъде извършено чрез наложен платеж. "Металформ" ЕООД не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните суровини. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или по интернет, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули. При всяка направена от вас заявка ние ще се свържем с вас на посочените връзки, за потвърждение на поръчката от двете страни. Приемането на поръчката по имейл и потвърждаването й по телефон се смятат за обвързващ договор. "Металформ" ООД си запазва правото да променя вида и артикулите на подаръците. "Металформ" ООД има правото да променя по всяко време цените на продуктите.Защита на личните данни
Предоставената от Вас лична информация при регистрация при поръчка няма да се предоставя на трети лица, освен ако не бъде изискана от държавни или упълномощени органи/лица. metalform.bg има право да поставя на страниците на сайта реклами. В някои случаи, ако Вие натиснете някои от рекламните банери може да се активизира cookie от рекламодателя.metalform.bg не контролира тези cookies.


Плащане
Заплащането на поръчани продукти се извършва, чрез наложен платеж. Всяка поръчка следва да бъде потвърдена чрез телефонно обаждане, като служител на www.metalform.bg ще Ви потърси за уточняване на детайли и потвърждение. За да приемем поръчка от Вас, е необходимо първо да попълните регистрационната форма и след това да поръчате желаните от Вас артикули. Приемането на поръчката по е-мейл и потвърждаването й по телефон се смятат за обвързващ договор.


Доставка
Доставка на поръчани стоки ще се осъществи чрез куриерската фирма Econt. Цената на доставката за цялата страна се калкулира според таблицата за доставки на куриерска фирма Econt. Срокът за доставката започва да тече след телефонно потвърждение за плащане чрез наложен платеж. При желание от ваша страна можете да заплатите допълнително за експресна доставка. Моля, попълвайте коректно и точно адресите и телефоните за контакт, за да могат куриерите да доставят стоките, които сте поръчали! Желателно е да осигурите и човек, който да приеме пратката.

Рекламации
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при констатирани липси или дефекти на стоката. Рекламацията се прави при получаване на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или за отбив от цената. В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

    Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
    Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
    Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
    Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

www.metalform.bg © 2013